Pentru a crea o afacere de succes este nevoie de o viziune bună, dar și de o echipă pe măsura viziunii. Atunci când aveţi nevoie de un partener de încredere pentru optimizarea afacerii, noi vă oferim o echipă cu viziune, experienţă și etică profesională.

Principiile care ne ghidează
Profesionalismul:

Atributul care defineşte cel mai bine calitatea serviciilor noastre.

Seriozitatea şi profesionalismul reprezintă garanţia faptului că serviciile pe care le oferim sunt la cel mai înalt nivel de calitate.

Perseverenţa:

Dorinţa de a reuşi şi de a realiza obiectivele clienţilor noştri este cheia noastră către succes. Garanţia privind calitatea soluţiilor pe care le recomandăm izvorăşte din exigenţa noastră pentru lucrul bine făcut şi din preocuparea permanentă de a descoperi cea mai potivită soluţie.

Flexibilitatea:

Dorinţa noastră de a găsi soluţii pentru toate nevoile clientului ne ajută să mergem mai departe şi să găsim permanent resursele şi motivaţia de a evolua şi de a reuşi. Suntem deschişi noilor provocări şi găsim soluţii inovatoare pentru finalizarea proiectelor noastre.

Standardele:

Standardele cresc valoarea unei companii şi sunt garanţia calităţii. În furnizarea serviciilor de consultanţă şi în implementarea proiectelor clienţilor noştri folosim cele mai înalte standarde de calitate aplicabile.

Etica:

Ştim de la clienţii noştri că integritatea este unul dintre motivele pentru care au încredere în noi. Din acest motiv respectăm standardele de etică ale profesiei de consultant. Pentru că ele sunt garanţia păstrării reputaţiei noastre, iar reputaţia este cel mai valoros bun al nostru.

 

Despre PMSolutions

Înfiinţată în 2003, PMSolutions reprezintă una dintre cele mai active firme de consultanţă pentru afaceri şi tehnologie cu capital 100% românesc. PMSolutions este recunoscută în special pentru excelenţa în Project Management, unde portofoliul nostru de proiecte de succes este cea mai bună carte de vizită.

 

Misiunea companiei este acea de a transforma viziunea clienţilor noştri în rezultate, provocând schimbări pozitive şi măsurabile la toate nivelurile organizaţiei.

Obiectivul companiei este acela de a construi parteneriate durabile, bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor de afaceri, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare al companiei.