Orice proiect parcurge un ciclu de viaţă care începe cu analiza și identificarea problemei. Urmează proiectarea celei mai eficiente soluţii, urmată de implementarea acesteia. În final, evaluăm rezultatele și planificăm pașii următori. Întregul proces este însoţit de activităţi de planificare, monitorizare și control.

IT şi Comunicaţii

Fie că este vorba despre companii private sau publice, organizaţiile moderne înţeleg beneficiul tehnologiei informaţiei pusă în slujba activităţilor lor de business. Numai organizaţiile de succes realizează însă adevăratul potenţial al alinierii obiectivelor strategiilor IT la obiectivele generale ale companiei - pentru că soluțiile IT și Management-ul Serviciilor IT nu se referă numai la tehnologie, ci la atingerea obiectivelor organizaţionale prin intermediul iniţiativelor în domeniul IT .
Află mai multe detalii

Construcţii

Prin servicii de planificare şi bugetare a investiţiei, project şi site management, negociere şi management de contract, management-ul subcontractorilor şi servicii de supervizare tehnică şi arhitecturală, managerii de proiect şi inginerii PMSolutions vă pot ajuta să demaraţi şi să gestionaţi investiţii de anvergură sau pot completa echipa dumneavoastră de specialişti pentru a vă ajuta să finalizaţi cu succes investiţiile pe care le planificaţi.
Află mai multe detalii

Consultanţă

PMSolutions este alături de dumneavoastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii pentru optimizarea afacerii. Bazându-ne pe analiza situaţiei existente, a oportunităţilor de dezvoltare şi a alternativelor de realizare a obiectivelor de dezvoltare, pe experienţa proprie şi pe standardele internaţionale de “best practices”, avem ca singur obiectiv atingerea unor nivele superioare de performanţă şi profitabilitate pentru clienţii noştri.
Află mai multe detalii

Training

Creşterea performanţei şi a motivării personalului prin programe de instruire este una dintre cele mai eficiente metode de creştere a performanţei generale a organizaţiei, de creştere a stabilităţii forţei de muncă şi a atractivităţii organizaţiei. Pentru că înţelegem că puterea unei organizaţii stă în oamenii săi, iar performanţa sa se manifestă prin proiecte de succes, am creat un portofoliu de servicii de instruire în domeniul managementului de proiect care să vă ajute să atingeţi ţintele de performanţă pe care le-aţi stabilit.
Află mai multe detalii