Ştiri

PMSolutions a finalizat elaborarea a 4 cereri de finantare în cadrul apelului de proiecte nr. POR/2017/5/5.1/ITI
30.03.2018

PMSolutions a finalizat elaborarea a 4 cereri de finanțare în cadrul apelului de proiecte nr. POR/2017/5/5.1/ITI/1 - Impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural și a identității culturale/1/Impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural și a identității culturale.

PMSolutions a finalizat contractul pentru managementul proiectului și asistență tehnică pentru implementarea „Sistemului de management integrat al deșeurilor în judetul TULCEA”
29.12.2017

PMSolutions a finalizat contractul pentru managementul proiectului și asistență tehnică pentru implementarea „Sistemului de management integrat al deseurilor in judetul TULCEA”. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) în cadrul Programului Operaţional Sectorial - POS Mediu şi din Programul Operational Infrastructură Mare

PMSolutions a finalizat un studiu de fezabilitate în vederea realizării unui sistem informatic de tip GIS
30.11.2017

PMSolutions a finalizat un studiu de fezabilitate în vederea realizării unui sistem informatic de tip GIS pentru managementul patrimoniului uneia dintre cele mai importante companii din industria de petrol și gaze din România.

Studiu de fezabilitate în vederea implementării unui Sistem informatic integrat pentru managementul interactiunii și gestionarea incidentelor care afectează domeniul public
25.10.2017

PMSolutions a realizat un studiu de fezabilitate în vederea implementării unui Sistem informatic integrat pentru managementul interacțiunii și gestionarea incidentelor care afectează domeniul public al uneia dintre cele mai mari unități administrativ-teritoriale din regiunea Moldovei.

Cererile de finantare depuse in cadrul apelului “StartUp Nation” au primit finantare in vederea implementarii proiectelor
25.10.2017

PMSolutions a elaborat mai multe cereri de finanțare pentru proiecte cu finanțare din fonduri naționale, în cadrul programului StarUp Nation. Toate cererile depuse au primit finanțare în vederea implementării proiectelor.